RRCO Executive Board Meeting, October 11, 2010

RRCO Executive Board Meeting
Monday, October 11, 2010
7 – 9 p.m.
River Road Annex, 1055 River Road

We will be working on preparations for November General Membership meeting when LTD comes to talk with us about the possibility of extending EmX on River Road and members of the RR/SC Joint Strategy Committee give a preview of work on our neighborhoods’ mutual concerns. We will also work on the December Dessert Potluck. Other discussion will include crime in the neighborhood, Matching Grants, whether to open a Facebook page for RRCO, and reports from workshops.

Public Welcome!

Agenda Summary (subject to change)
7:00 p.m. Introductions, public comment and announcements (10 minutes)
7:10 Ratify minutes from August & September meeting (5 minutes)
7:15 Ratify any e-votes (5 minutes)
7:20 Prepare for November 8 meeting: LTD program & RR/SC joint committee presentation (20 minutes)
7:40 Prepare for December Dessert Potluck and RR/SC JuST recommendations (10 min)
7:50 Postcard to announce the November and the December meetings (10 minutes)
8:00 Plans for January, February, March (Board Election), and April meetings (5 min)
8:05 Survey of neighbors (10 min)
8:15 Crime in the neighborhood; Follow up reports (10 minutes)
8:25 Neighborhood Matching Grants – (10 minutes)
8:35 Facebook discussion (10 minutes)
8:45 Reports (10-15 minutes)
Neighborhood Summit participation
Neighborhood Services leadership workshop
9:00 p.m. Adjourn
All RRCO meetings are open to the public.

————–

Agenda details

7:00 p.m. Introductions, public comment and announcements (10 minutes)
* October 6 – RR/SC JuST meeting (RRCO/SCCO), Eugene Public Library, Singer Room
* October 12 – Community Resource Group (Envision Eugene)
* October 13 at 5:30 to 6:30 – Spencer Butte Summit Trail Plan, Bascom-Tykeson Room, Eugene Public Library
* October 14 – Bike and Pedestrian master plan open house on www.eugenepedbikeplan.org
* October 28 – Envision Eugene Open House, 4:00 to 7:30, Bascom-Tykeson Room, Eugene Public Library
* October 30, 8:30-4:30 – Eugene Local and Green Conference, First United Methodist Church, 1376 Olive St., call 686 6761 or 687 7199 for more info. See www.eugenesustainability.org.
* Neighborhood Services workshop.
* November 6 – Best Practices for Boards and Commissions
7:10 Ratify minutes from August & September meeting (5 minutes)
7:15 Ratify any e-votes (5 minutes)
* Endorsing Eugene Local and Green – Carleen, Marilyn, Beth, Bev, Ray, Jan, Kate
* Endorsement of Willamette clean up
* SCCO participating in December Dessert Potluck: Marilyn, Jan, Carleen, Lyle, Kate, Beth
7:20 Prepare for November 8 meeting: LTD program & RR/SC joint committee presentation (20 minutes)
7:40 Prepare for December Dessert Potluck and RR/SC JuST recommendations (10 min)
7:50 Postcard to announce the November and the December meetings (10 minutes)
8:00 Plans for January, February, March (Board Election), and April meetings (5 min)
8:05 Survey of neighbors: Michael’s idea (10 min)
8:15 Crime in the neighborhood; Follow up reports: Isabel Porter and Lyle and Marguerite. (10 minutes)
8:25 Neighborhood Matching Grants: Lyle (10 minutes)
8:35 Facebook discussion: Marguerite (10 minutes)
8:45 Reports: Summit participation: Carleen, Pat, Irene, Ray, Marguerite, Lyle, and Jan; NS leadership workshop (Marguerite) (10 minutes)
9 p.m. Adjourn

All RRCO meetings are open to the public.